Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sajgonki z Wietnamu"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414930
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2420
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414930
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2420
Składniki
Na patelni rozgrzej łyżkę oleju, dodaj posiekaną kapustę, sos ostrygowo-sojowy i sól. Gdy kapusta zmięknie, wrzuć posiekanego kurczaka i zioła.
Papier ryżowy namocz w ciepłej wodzie przez około 30 sekund. Na środku połóż po łyżce nadzienia i zwiń roladki. Smaż, aż będą chrupiące.Źródło: Na żywo