Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKA, PROSTA, NIEDROGA, SMAKUJE WSZYSTKIM.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 193
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 193
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Składniki
Przyrządzamy sos sałatkowy: oliwę z oliwek łączymy z wyciśniętym ząbkiem czosnku, sokiem z połówki cytryny, solą i pieprzem. Odstawiamy na ok. 5 min.
W tym czasie w naczyniu układamy porwane liście sałaty lodowej.
Pomidory kroimy w ćwiartki,które z kolei jeszcze dzielimy na pół.
Sałatę polewamy sosem sałatkowym, następnie dodajemy tuńczyka i pomidory.
Czynność powtarzamy w zależności od tego, ile warstw chcemy uzyskać.
Smacznego!