Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do gulaszu dla tych co lubią coś innego
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34499
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34499
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Buraczki umyć, zawinąć w folię i piec w piekarniku ok godz, temp. 200C (może być z termoobiegiem) po ww czasie wyłączyć piekarnik i zostawić w nim buraczki do ostygnięcia; najlepiej zrobić to dzień wcześniej.
por, ogórki drobno pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę lub zetrzeć na drobnej tarce, buraki obrać zetrzeć na średniej tarce; dodać sól, pieprz, kminek i oliwę i wymieszać. Odstawić na 15 min by się przegryzło i wcinać! :-)