Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis wyszarpnięty od teściowej - pychotka
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2350
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4439
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1424
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 383
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2350
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4439
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1424
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 383
Składniki
ogórki obrać i pokroić jak na mizerię, drobno posiekac czosnek i natkę, posolic dodać pieprz, gorczyce i wymieszać.
Zostawić na około 2 godziny
Ocet, olej i cukier wymieszać do rozpuszczenia, zalać ogórki, wymieszać i nakładać do słoiczków
pasteryzować około 5-10 minut