Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis wyszarpnięty od teściowej - pychotka
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 336
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1216
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 336
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1216
Składniki
ogórki obrać i pokroić jak na mizerię, drobno posiekac czosnek i natkę, posolic dodać pieprz, gorczyce i wymieszać.
Zostawić na około 2 godziny
Ocet, olej i cukier wymieszać do rozpuszczenia, zalać ogórki, wymieszać i nakładać do słoiczków
pasteryzować około 5-10 minut