Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis wyszarpnięty od teściowej - pychotka
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
ogórki obrać i pokroić jak na mizerię, drobno posiekac czosnek i natkę, posolic dodać pieprz, gorczyce i wymieszać.
Zostawić na około 2 godziny
Ocet, olej i cukier wymieszać do rozpuszczenia, zalać ogórki, wymieszać i nakładać do słoiczków
pasteryzować około 5-10 minut