Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis wyszarpnięty od teściowej - pychotka
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
ogórki obrać i pokroić jak na mizerię, drobno posiekac czosnek i natkę, posolic dodać pieprz, gorczyce i wymieszać.
Zostawić na około 2 godziny
Ocet, olej i cukier wymieszać do rozpuszczenia, zalać ogórki, wymieszać i nakładać do słoiczków
pasteryzować około 5-10 minut