Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy wyrazisty smak, proste wykonanie
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
ugotować średniej wielkości ziemniaki w mundurkach, ostudzić, pokroić w cienkie plasterki (ale na tyle grube, żeby się nie rozpadały)
dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę, ilość w zależności od upodobań
majonez lekko rozcieńczyć mlekiem
wszystko razem delikatnie wymieszać, dodać sól, pieprz i gałkę muszkatołową do smaku. Niby nic, a smakuje bajecznie.