Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Składniki
naczynie żaroodporne trzeba natrzeć oliwą. schab umyć i natrzeć oliwą lub olejem. wkładamy schab do naczenia i obcypujemy cały przyprawami. czosnek i gorczycę sypiemy na wierzch. mieso pieczemy w 200 stopniach ok godz podajemy z sosem pieczeniowym. SMACZNEGO!!!!!