Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 677
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 677
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Składniki
Mięso przyprawić,nie żałować chilli i czosnku,zostawić na noc w lodówce
Morele zalać rumem,dodać troszkę cukru i odstawić na parę godzin
W mięsie robimy dziurę-wzdłuż,najlepiej jakąś drewnianą łyżką i wpychamy morele.Muszą być na całej długości schabu.Rum zostawić do sosu.
Opiekamy schab w brytfannie z każdej strony i dolewamy wody.Dusimy na małym ogniu,ok 2 godzin.Pod koniec dolewamy rumu do smaku.
Sos zagęszczamy mąka ziemniaczaną.