Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1102
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2206
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4244
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1102
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2206
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4244
Składniki
Kotlety smażymy w panierce. Grzybki zalewamy wodą i gotujemy ok 40 min, z zielem, liściem laurowym, pieprzem, solą, dodajemy pokrojoną cebulkę, i gotujemy jeszcze jakies 30 min,. dodajemy śmietankę i dusimy jeszcze kilka minut.
Wykładamy kotlety, polewamy sosikiem i posypujemy suszoną natką pietruszki.
Smacznego..