Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 730
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 730
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Składniki
Kotlety smażymy w panierce. Grzybki zalewamy wodą i gotujemy ok 40 min, z zielem, liściem laurowym, pieprzem, solą, dodajemy pokrojoną cebulkę, i gotujemy jeszcze jakies 30 min,. dodajemy śmietankę i dusimy jeszcze kilka minut.
Wykładamy kotlety, polewamy sosikiem i posypujemy suszoną natką pietruszki.
Smacznego..