Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 158
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1213
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 158
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1213
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Składniki
kotlety przygotowujemy jak zwykle- rozbijamy, doprawiamy, smażymy w panierce:)
Na każdym usmażonym kotlecie układamy łyżeczkę majonezu, plaster pomidora, kilka krążków cebuli, pól jajka, solimy i przykrywamy serem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 10-15 min w temp. 200 stopni.
Można podawać z sosem tatarskim.
Kaloryczne, ale jakie smaczne