Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 96
Dodano: 11.06.2008
Odsłon: 9227
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
śledzie oczywiście wymoczyć , papryka i cebulka pokroić w kostkę drobną , pieczarki w plasterki, wszystko razem na patelnię razem z oliwą, jak sie zeszkli, dodać przecier, troszkę pieprzu, (sól raczej nie , bo śledzie wiadomo) musi zupełnie wystygnąć , wtedy przekładamy tą pychotą śledziki. Jak się "przegryzie" jajlepiej na drugi dzień można zjadać,
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

ojoolka 29 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Są przepyszne - jak osobiście nie przepadam za śledziami ale te wyszły i smakują rewelacyjnie - szkoda, że nie dałaś zdjęcia - bo wygląd potrawy to połowa sukcesu - a śledzie wyglądają tak, że po prostu trzeba je jeść - bardzo apetycznie wyglądają i smakują. Dziękuję za przepis i pozdrawiam :))0 Kto głosował? | Odpowiedz

ojoolka 27 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Bardzo interesująco brzmią te śledzie - jutro mam imprezę, spróbuję wykorzystać Twój przepis i napiszę jak mi wyszło :)0 Kto głosował? | Odpowiedz