Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jeszcze nie subskrybujesz, pamiętaj, aby zasubskrybować za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele interesujących rzeczy.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 132
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1294
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 132
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1294
Składniki
Pokrój pierś kurczaka bez cięcia do końca, tworząc kopertę. Walcz trochę. Dodaj sól i paprykę. Następnie w połówkach ułóż na maśle kawałki masła, pomidora i sera. Piecz przez 20 minut w 220C. Następnie ułóż ser na piersi i piecz przez kolejne 10 minut. Udekoruj koperkiem i podawaj z warzywami. Smacznego.