Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Soczyste kofty z ziołami"
Delikatna cykoria idealnie komponuje się z intensywną w smaku sardelą doprawi...
Odsłon: 2519
Ta potrawa jest bardzo popularna w Grecji i kuchni bliskowschodniej. Przygoto...
Odsłon: 7703
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 620
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 798
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 387
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 620
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 798
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 387
Składniki
Cebulę zrumień na maśle, odstaw do ostygnięcia. Mięso przełóż do miski i połącz z jajkiem. Dodaj odciśniętą bułkę, cebulę, czosnek, miętę, skórkę cytrynową i przyprawy. Porcje mięsa wielkości kotleta owijaj wokół wcześniej namoczonych patyczków, tak aby powstały wałeczki. Grilluj je ok. 10–15 minut ze wszystkich stron do zrumienienia.
• 25 minut • dla 4 osób • cena 21 złŹródło: Show
Przepisy Dania główne
Dania główne
Racuchy z jabłkami
Dania główne
Krokiety z pieczarkami
Dania główne
Schab pod pierzynką najlepszy jaki jadłam
Dania główne
Pierś z grilla
Racuchy z jabłkami
Racuchy lubią chyba wszyscy dorośli jak i dzieci. Robi się je szybko i są bar...
Odsłon: 83
Krokiety z pieczarkami
Krokiety są bardzo syte. Z podanych ilości wyszło mi 10 sztuk, co spokojnie n...
Odsłon: 69