Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Do garnuszka lub na patelnie wkładamy mięso i zalewamy przecierem pomidorowym lub przetartymi pomidorkami,dolewamy wodę i na małym ogniu gotujemy. Dodajemy zgnieciony lub pokrojony czosnek
Marchew skrobiemy i ścieramy na tarce Paprykę słodką i ostrą kroimy na malutkie kawałeczki i dorzucamy wszystko do garnka Proszę gotować około godziny na małym ogniu,dolewając ewentualnie wodę która wyparowała Doprawiamy przyprawami,smakujemy łączymy z wcześniej ugotowanym makaronem wspaniale pasuje do tego mielony parmezan:) smaczności