Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bo własny i bez dodatku E :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Pomidory obrać ze skórek, gotować 30 minut (ja dałam do sokowirówki później sok z miąższem połączyłam, nie trzeba już gotować), cebule, ananasa, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i gotować ok. 30 minut, na koniec dodać sok z ananasa zagęszczony 2 łyżkami mąki ziemniaczanej. I zagotować. Nie pasteryzować, odwrócić tylko słoiki góry dnem i zostawić na jeden dzień.