Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1029
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1152
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 207
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1029
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1152
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 207
Składniki
Seler obrać, zetrzeć na tarce (grube oczka), dodać troszkę cukru i soli. Odstawić na 15 – 20 minut. Cebule pokroić w drobną kostkę posolić i odstawić również na 15 – 20 minut. Po tym czasie wymieszać seler z cebulą i odcisnąć z soku. Jabłko, obrać, zetrzeć na tarce (grube oczka) i wymieszać z selerem i cebulą. Dodać śmietanę, majonez, pieprz i sól do Samku.