Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 93093
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 631
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 245
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3942
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 93093
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 631
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 245
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3942
Składniki
Kapustę poszatkować. Wrzucić do miski. Dodać wszystkie warzywa odsączone z zalewy. Ser feta pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z sosem salatkowym. Dodać do warzyw. Wszystko wymieszać. I gotowe!!!
W wersji "chudszej" zamiast majonezu, sos sałtkowy sporządzić wg przepisu na opokowaniu.