Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1170
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1170
Składniki
Kapustę poszatkować. Wrzucić do miski. Dodać wszystkie warzywa odsączone z zalewy. Ser feta pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z sosem salatkowym. Dodać do warzyw. Wszystko wymieszać. I gotowe!!!
W wersji "chudszej" zamiast majonezu, sos sałtkowy sporządzić wg przepisu na opokowaniu.