Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szybka tarta z pomidorami"
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 950
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 950
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Składniki
Ziemniak pokrój w kostkę. Tortownicę wyłóż pergaminem i rozłóż ciasto. Piecz 10 minut w 170°C. Piure dopraw gałką i pieprzem, wymieszaj z ziemniakiem. Boczek pokrój, smaż, aż zacznie wytapiać się tłuszcz. Domieszaj pomidory.
Na ciasto wyłóż piure oraz pomidory z boczkiem. Zapiekaj około 50 minut w 170°C pod przykryciem.Źródło: Naj