Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szybka tarta z pomidorami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Ziemniak pokrój w kostkę. Tortownicę wyłóż pergaminem i rozłóż ciasto. Piecz 10 minut w 170°C. Piure dopraw gałką i pieprzem, wymieszaj z ziemniakiem. Boczek pokrój, smaż, aż zacznie wytapiać się tłuszcz. Domieszaj pomidory.
Na ciasto wyłóż piure oraz pomidory z boczkiem. Zapiekaj około 50 minut w 170°C pod przykryciem.Źródło: Naj