Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 17
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 813
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 17
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 813
Składniki
łososia wyczyścić z ości zamarynować najlepiej na dzień przed gotowaniem - zrobić marynatę z soku z cytryny , pieprzu , soli , oliwy zamacerować rybę i włożyć do lodówki
Zamrynowanego łososia upiec na patelni grylowej . Odstawić do stężenia (wystygnięcia) .Na patelni poddusić cebulę pokrojoną w kostkę , dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, bazylię i pomidory z puszki wraz sosem (pokrojone) doprawić do smaku solą i pieprzem - poddusić. Makaron ugotować z dodatkiem oliwy z oliwek . Na ciepły makaron układać kawałek łososia (może być rozdrobniony) i polać gorącym sosem. Gwarantuję rewelacja