Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udziec indyczy w curry"
Polecam.
Odsłon: 517
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 434
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 295
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Polecam.
Odsłon: 517
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 434
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 295
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Składniki
Czosnek obierz, posiekaj. Olej wymieszaj z keczupem, musztardą, czosnkiem, solą, pieprzem i curry.
Z udźca wyjmij kostkę, odetnij skórę. Opłucz, osusz. Mięso natrzyj przygotowaną marynatą, wstaw na kilka godzin do lodówki (co najmniej na cztery godziny).
Cebule obierz, pokrój w krążki. Połową wyłóż żaroodporną formę. Mięso ułóż w formie, rozsyp resztę cebuli. Piecz pod przykryciem półtorej godziny w 180°C.
<strong>Czas przygotowania 110 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie