Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale smakuja z barszcem czerwonym albo z przysmazonym boczkiem na patelni, moga byc odgrzane rowniez w mirkofali
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
1/2 kg maki, ciepla woda, 1/2 lyzki oleju, zagniesc ciasto , obgotowac grzyby,pomielic,dodac bulke tarta, sol pieprz, zeszklic na patelni duza cebulke dodac do grzybowego farszu.Ciasto rozwalkowac i wykrawac z niego za pomoca szklanki lub kieliszka krazki, dadziewac farszem,ulepic pierozki i skleic konce tak by tworzyly uszko,wrzucac na gotujaca wode z dodatkiem oleju gotowac do wyplyniecia ok.3 minut.uszka wyjac ,ostudzic, posmarowac olejem i mozna zamrozic, jezeli masz maszyne do wyrabiania ciasta mozes wiele rzeczy robic jednoczesnie