Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 33
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2494
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 33
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2494
Składniki
wątróbke myj i osusz, na rozgrzanej patelni z oliwa wrzuc watrobke i smaz az sie zarumieni, dolej wody ale tak aby watrowka nie byla zakryta cebule pokroj w pol plastry i wrzuc do watrobki osol i popieprz. przykryj pokrywka i dus przez 15 , 20 min. Ja podaje z ziemniaczkami i surowka z kiszonej kapusty. Smacznego :)