Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z królika z żurawiną i śliwką"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4395
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34288
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2003
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4395
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34288
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2003
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Składniki
Śliwki i żurawinę zalej winem i odstaw na godzinę. Cebulę i jabłka pokrój, przesmaż na maśle klarowanym.
Wątróbkę obtocz w mące, usmaż, pod koniec smażenia dopraw solą, pieprzem, majerankiem. Dodaj cebulkę z jabłkami i śliwki z winem. Duś jeszcze przez chwilę. Przed podaniem posyp natką pietruszki.Źródło: Dobry Tydzień