Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne proste Danie w klimacie Poski szlacheckiej.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7961
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7961
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
Składniki
Mięso pokroic na ok centymetrowe plastry lekko zbic posolic popieprzyc natrzec czosnkiem
Na dobrze rozgrzanej patelni zrumienic (mozna troszeczke przypalic ) miesko wrzucić do garczka gdze bedze sie gotowac
Cebulke pokroic w plastry nie za cienkie dodac do wolowiny
dolac 1 l piwa na wolnym ogniu gotowac przez 2 godziny
jezeli sos sie zredukuje za bardzo dolac Piwa
Z chlebka zytniego zrobic grzanki posmarowac musztarda nalozyc miesko polac sosem
Smacznego