Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybki sposób na smaczne oryginalne podanie wolowiny.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Wołowinę opłukać, ugotować do miękkości nie solić. Ugotowaną wołowinę pokroić w średnią kostkę i smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu.Podczas smażenia mięsa dodać cebule pokrojoną w pól plastry. Przygotować sos czosnkowy. Do śmietany dodać drobno pokrojony czosnek trochę pieprzu i czosnku w proszku oraz bulion. zalać mięso i zredukować aż zgęstnieje ale nie za bardzo ;). Doprawić ewentualnie do smaku. Dane może być podane samodzielnie w głębokich miskach typu flaczarka lub z dodatkami najlepiej chrupkimi.