Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybki sposób na smaczne oryginalne podanie wolowiny.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1033
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 142
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4211
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1033
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 142
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4211
Składniki
Wołowinę opłukać, ugotować do miękkości nie solić. Ugotowaną wołowinę pokroić w średnią kostkę i smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu.Podczas smażenia mięsa dodać cebule pokrojoną w pól plastry. Przygotować sos czosnkowy. Do śmietany dodać drobno pokrojony czosnek trochę pieprzu i czosnku w proszku oraz bulion. zalać mięso i zredukować aż zgęstnieje ale nie za bardzo ;). Doprawić ewentualnie do smaku. Dane może być podane samodzielnie w głębokich miskach typu flaczarka lub z dodatkami najlepiej chrupkimi.