Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wytrawne ciasteczka z cukinią"
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 165
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15541
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 169
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 165
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15541
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 169
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń w folię i schłodź.
Czosnek posiekaj z cebulą, po czym zeszklij na maśle. Dodaj startą cukinię, dopraw solą z pieprzem i podsmaż. Schłodź i dodaj pokruszoną fetę.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Nałóż na nie farsz i zlep drugim kółkiem.
Piecz ciastka pół godziny w 200°C.
Czas: 40 min. 1 porcja = 130 kcalŹródło: Kurier TV