Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wytrawne ciasteczka z cukinią"
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 273
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104570
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 273
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104570
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń w folię i schłodź.
Czosnek posiekaj z cebulą, po czym zeszklij na maśle. Dodaj startą cukinię, dopraw solą z pieprzem i podsmaż. Schłodź i dodaj pokruszoną fetę.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Nałóż na nie farsz i zlep drugim kółkiem.
Piecz ciastka pół godziny w 200°C.
Czas: 40 min. 1 porcja = 130 kcalŹródło: Kurier TV