Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wytrawne ciasteczka z cukinią"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2940
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154592
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2940
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154592
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń w folię i schłodź.
Czosnek posiekaj z cebulą, po czym zeszklij na maśle. Dodaj startą cukinię, dopraw solą z pieprzem i podsmaż. Schłodź i dodaj pokruszoną fetę.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Nałóż na nie farsz i zlep drugim kółkiem.
Piecz ciastka pół godziny w 200°C.
Czas: 40 min. 1 porcja = 130 kcalŹródło: Kurier TV