Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu. Pyszne :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 446
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8295
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2861
Polecam.
Odsłon: 1513
Polecam.
Odsłon: 446
Składniki
Obierz i posiekaj cebulę. Podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oliwy, aż uzyska złoty kolor.
Przekrój oliwki na pół. W misce zmieszaj ze sobą: posiekane oliwki, cebulę, starty ser, ubite jajka, śmietanę. Nadzienie dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto i wyłóż na wysmarowanej blaszce. Zalej ciasto zmieszanymi wcześniej składnikami.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C aż się zarumieni (około 30 minut).