Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu. Pyszne :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 77
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 183
Na wywarze warzywnym zrobiłam o to to ….
Odsłon: 13
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 77
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 183
Na wywarze warzywnym zrobiłam o to to ….
Odsłon: 13
Składniki
Obierz i posiekaj cebulę. Podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oliwy, aż uzyska złoty kolor.
Przekrój oliwki na pół. W misce zmieszaj ze sobą: posiekane oliwki, cebulę, starty ser, ubite jajka, śmietanę. Nadzienie dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto i wyłóż na wysmarowanej blaszce. Zalej ciasto zmieszanymi wcześniej składnikami.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C aż się zarumieni (około 30 minut).