Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, a naprawdę smaczne.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1013
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1013
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Marchewkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Brokuła umyć i podzielić na małe różyczki. Układać w naczyniu żaroodpornym najpierw marchewkę, potem brokuła a na tym rybę. Śmietanę wymieszać z przyprawami wg własnych upodobań i zalać rybę i warzywa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st. C przez ok.40min, aby nic już nie było surowe;) Wg upodobania mozna posypać jeszcze serem żółtym.