Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, a naprawdę smaczne.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240132
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2315
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 367
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240132
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2315
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 367
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Składniki
Marchewkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Brokuła umyć i podzielić na małe różyczki. Układać w naczyniu żaroodpornym najpierw marchewkę, potem brokuła a na tym rybę. Śmietanę wymieszać z przyprawami wg własnych upodobań i zalać rybę i warzywa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st. C przez ok.40min, aby nic już nie było surowe;) Wg upodobania mozna posypać jeszcze serem żółtym.