Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 25
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4172
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 25
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4172
Składniki
Kiełbasę kroję w plasterki, cebulę obieram i siekam, lekko podsmażam. Ziemniaki kroję w plastry.
Naczynie żaroodporne natłuszczam olejem, po czym warstwami układam w nim ziemniaki i kiełbasę z cebulą, posypuję przyprawami oraz startym serem. Piekę 20 minut w 180 st. C.