Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo i pysznie!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Mięso podsmażyć, cukinie pokroić w kostkę i lekko poddusić, makaron ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Wszystkie składniki wraz z sosem pomidorowym wymieszać i przełożyć do żaroodpornego naczynia, na górę posypać tartym serem oraz bazylią i tymiankiem. Piec w piekarniku o temp. 180 stopni, około 20 min.