Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo i pysznie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8220
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8220
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Składniki
Mięso podsmażyć, cukinie pokroić w kostkę i lekko poddusić, makaron ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Wszystkie składniki wraz z sosem pomidorowym wymieszać i przełożyć do żaroodpornego naczynia, na górę posypać tartym serem oraz bazylią i tymiankiem. Piec w piekarniku o temp. 180 stopni, około 20 min.