Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ,szybkie,moi goście sie nimi zajadali
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 300
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30340
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 300
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30340
Składniki
Żeberka dzielimy na małe porcje.Najlepiej na pojedyńcze kostki.
Obsmażamy na oleju z obu stron.Intensywnie na dużym ogniu.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego lub na bleche wylożona papierem do pieczenia.
Mieszamy cały słoiczek dżemu,cały ketchup,i niecały słoiczek musztardy.Rosyjska jest bardzo ostra.Ja dodaję 3/4 słoiczka.
Smażymy cebulke na zloty kolor.I dodajemy do mieszaniny dzemu,ketchupu i musztardy.
Polewamy żeberka przygotowana masą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na godzinę.Na niższym poziomie ale nie na samym dole.