Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ,szybkie,moi goście sie nimi zajadali
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 149
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 217
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 326
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 149
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 217
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 326
Składniki
Żeberka dzielimy na małe porcje.Najlepiej na pojedyńcze kostki.
Obsmażamy na oleju z obu stron.Intensywnie na dużym ogniu.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego lub na bleche wylożona papierem do pieczenia.
Mieszamy cały słoiczek dżemu,cały ketchup,i niecały słoiczek musztardy.Rosyjska jest bardzo ostra.Ja dodaję 3/4 słoiczka.
Smażymy cebulke na zloty kolor.I dodajemy do mieszaniny dzemu,ketchupu i musztardy.
Polewamy żeberka przygotowana masą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na godzinę.Na niższym poziomie ale nie na samym dole.