Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecane w wersji ostrej ,łagodne też jest bardzo smaczne .Nie wymaga bardzo dużo pracy i smiało mozna je zrobić na jednym palniku kuchenki.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
1. Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę, marchewki, papryczkę chilli i czosnek. Gdy warzywa się zrumienią, dołóż mięso pokrojone w drobną kostkę. Chwilę podsmaż i zalej wodą. Dodaj odcedzone z puszki :fasolę czerwoną, kukurydzę .Gotuj na wolnym ogniu chwilę .
2. Przypraw solą, pieprzem, pieprzem kajenskim oraz podgrzaną wcześniej na patelni słodką i ostrą papryką w proszku. Gotuj pod przykryciem, aż mięso i warzywa zmiękną. Pod koniec dodaj pomidory z puszki, śmietanę. Gotuj jeszcze 15 minut Podawaj z bagetką lub chlebem wiejskim.SMACZNEGO !