Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,szybkie ciacho.Rozpływa się w ustach...
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
połowę mleka zagotowujemy z cukrem, a pozostałe składniki mieszamy w reszcie mleka i gotujemy budyń-lekko studzimy.
Formę (duża blacha) wykładamy folią spożywczą i układamy pierwszą warstwę herbatników na to wykładamy budyń i znów herbatniki,na to masę krówkową i herbatniki, teraz dżem jagodowy
Zelatynę rozpuszczamy w kilku łyżkach wody i dokładamy do ubitych śnieżek,wykładamy na wierzch ciasta,jak ktoś chce można jeszcze udekorować startą czekoladą...Najlepiej smakuje po kilku godzinach jak herbatniki odmiękną...