Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1160
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1160
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Składniki
Białka osobno ubić z cukrem.
Żółtka roztrzepać z jogurtem, dodac budyń, proszek do pieczenia i olej, dalej trzepiąc.
Wszystko razem połączyć. Na spodzie blachy wyłożyć herbatnikami na to przygotowana masa.
Piec ok. 1,5godz w temp. 180stopni