Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Białka osobno ubić z cukrem.
Żółtka roztrzepać z jogurtem, dodac budyń, proszek do pieczenia i olej, dalej trzepiąc.
Wszystko razem połączyć. Na spodzie blachy wyłożyć herbatnikami na to przygotowana masa.
Piec ok. 1,5godz w temp. 180stopni