Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 141
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7479
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 190
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 100
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 204
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 141
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7479
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 190
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 100
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 204
Składniki
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min
Beza; 2białka, 20 dag cukru pudru i zarobić i smarować ciastka
ciasto wałkowaci wycinać krążki o d literatki
Masa; 1 szkl. orzechów mielonych,1 szkl mleka,3 całe jajka, 1 szkl cukru,1kostka masła
Zagotować mleko,zalać orzechy i zagotowuje jeszcze raz!!, 3 ubite jajka z cukrem do orzechów i zagotować geste ostudzone połączyć z margaryna
smarować ciastka i sklejać beza do góry boki obtoczyć w kokosie