Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min
Beza; 2białka, 20 dag cukru pudru i zarobić i smarować ciastka
ciasto wałkowaci wycinać krążki o d literatki
Masa; 1 szkl. orzechów mielonych,1 szkl mleka,3 całe jajka, 1 szkl cukru,1kostka masła
Zagotować mleko,zalać orzechy i zagotowuje jeszcze raz!!, 3 ubite jajka z cukrem do orzechów i zagotować geste ostudzone połączyć z margaryna
smarować ciastka i sklejać beza do góry boki obtoczyć w kokosie