Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20396
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20396
Składniki
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min
Beza; 2białka, 20 dag cukru pudru i zarobić i smarować ciastka
ciasto wałkowaci wycinać krążki o d literatki
Masa; 1 szkl. orzechów mielonych,1 szkl mleka,3 całe jajka, 1 szkl cukru,1kostka masła
Zagotować mleko,zalać orzechy i zagotowuje jeszcze raz!!, 3 ubite jajka z cukrem do orzechów i zagotować geste ostudzone połączyć z margaryna
smarować ciastka i sklejać beza do góry boki obtoczyć w kokosie