Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16952
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 116
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 335
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 867
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24723
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16952
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 116
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 335
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 867
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24723
Składniki
4 białka ubić z 1 szklanką cukru.Następnie dodawać stopniowo po jednym żółtku.Stopiowo.Miksując.
Następnie pół szklanki mąki pszennej i pół szklanki mąki ziemniaczanej. 2 łyżeczki proszku do pieczenia. Wymieszać. Zmiksować.
Dodać również 20 dag majonezu i olejek śmietankowy( kilka kropli)
Masę wlać do ormy wysmarowanej uprzednio masłem i bułką tartą.Piec 45 minut w 170 stopniach.