Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
4 białka ubić z 1 szklanką cukru.Następnie dodawać stopniowo po jednym żółtku.Stopiowo.Miksując.
Następnie pół szklanki mąki pszennej i pół szklanki mąki ziemniaczanej. 2 łyżeczki proszku do pieczenia. Wymieszać. Zmiksować.
Dodać również 20 dag majonezu i olejek śmietankowy( kilka kropli)
Masę wlać do ormy wysmarowanej uprzednio masłem i bułką tartą.Piec 45 minut w 170 stopniach.