Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i puszyste muffinki z dodatkiem ricotty, czekolady oraz borówek i malin.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 269
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4856
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44937
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 565
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 269
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4856
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44937
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 565
Składniki
Piekarnik rozgrzać d0 180C, przygotować foremki na muffiny. Masło rozpuścić w rondelku i pozostawić do ostygnięcia. Owoce umyć i osuszyć. Czekoladę posiekać na kawałki. W dużej misce wymieszać obydwie mąki, proszek, cukier oraz sól. W drugiej misce wymieszać jajka z mlekiem oraz ostudzonym masłem. Potem wmieszać ricottę. Masę przelać do sypkich składników i wymieszać do uzyskania gładkiej masy. Na koniec wmieszać łyżką czekoladę oraz owoce. Masę przełożyć do foremek i piec przez 25-30 minut.