Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
.ciasto bardzo proste do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam do zrobienia każ...
Odsłon: 34225
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 139
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 77
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 193
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 344
Przepis dnia
.ciasto bardzo proste do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam do zrobienia każ...
Odsłon: 34225
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 139
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 77
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 193
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 344
Składniki
*Zagotowac mleko z cukrem i cukrem waniliowym. Dodac ryz i maslo. Gotowac az ryz wchlonie niemal cale mleko. Zdjac z ognia. *Wymieszac z zoltkami i piana. Przelozyc do foremek. piec ok. 30 min. w 180 C. podawac z sosem.