Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5804
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5247
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5804
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5247
Składniki
*Zagotowac mleko z cukrem i cukrem waniliowym. Dodac ryz i maslo. Gotowac az ryz wchlonie niemal cale mleko. Zdjac z ognia. *Wymieszac z zoltkami i piana. Przelozyc do foremek. piec ok. 30 min. w 180 C. podawac z sosem.