Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Z białek ubic piane dodając 1/2szkl cukru.Ubic żółtka z resztą cukru,proszkiem i octem.Gdy żółtka zbieleją dodac olej stopniowo dodawac mąke i wodę.Połaczyc obie masy.Ciasto wlewamy do umytej tortownicynie natłuszczonej
Przed wlaniem ciasta wstawic na środek tortownicy szklankei wlac ciasto Piec ok 50min. po wyjeciu szybko odwrócic ciasto i postawic na szklance Ciasto ma wisiec