Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1657
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1657
Składniki
Z białek ubic piane dodając 1/2szkl cukru.Ubic żółtka z resztą cukru,proszkiem i octem.Gdy żółtka zbieleją dodac olej stopniowo dodawac mąke i wodę.Połaczyc obie masy.Ciasto wlewamy do umytej tortownicynie natłuszczonej
Przed wlaniem ciasta wstawic na środek tortownicy szklankei wlac ciasto Piec ok 50min. po wyjeciu szybko odwrócic ciasto i postawic na szklance Ciasto ma wisiec