Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13578
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7659
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13578
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7659
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.Dodawać na przemian olej z mąką,i mieszać mikserem na wolnych obrotach.Dodać proszek do pieczenia,lekko wymieszać.Wysmarować blachę masłem, posypać bułką tartą i wlać większą część białego ciasta.Do reszty dodać kakao i dokładnie wymieszać.Wlewać floresy na białą masę.Piec w piekarniku 180 stopni, około 50 minut.