Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.Dodawać na przemian olej z mąką,i mieszać mikserem na wolnych obrotach.Dodać proszek do pieczenia,lekko wymieszać.Wysmarować blachę masłem, posypać bułką tartą i wlać większą część białego ciasta.Do reszty dodać kakao i dokładnie wymieszać.Wlewać floresy na białą masę.Piec w piekarniku 180 stopni, około 50 minut.