Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa,zawsze się udaje,pysznie wilgotna
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 199
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 199
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Składniki
jajka ubić z cukrem,dodać mąki i proszek cały czas delikatnie ubijając,wlać olej a na samym końcu ocet,wymieszać,przelać do korytka keksowego lub formy babkowej,piec w temp.180 stopni ok.godziny
po upieczeniu babkę wylukrować,babka jest na prawdę pyszna i co ważne wilgotna,smacznego