Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa,zawsze się udaje,pysznie wilgotna
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12352
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 836
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12352
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 836
Składniki
jajka ubić z cukrem,dodać mąki i proszek cały czas delikatnie ubijając,wlać olej a na samym końcu ocet,wymieszać,przelać do korytka keksowego lub formy babkowej,piec w temp.180 stopni ok.godziny
po upieczeniu babkę wylukrować,babka jest na prawdę pyszna i co ważne wilgotna,smacznego