Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1074
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 160
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2202
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1074
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 160
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2202
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Składniki
zoltka,cukier puder, smietane, aromat miksujemy na puch. Dodajemy make i proszek do pieczenia oraz na koncu ubita piane z bialek.
Piec rozgrzewamy wczesniej do temp. 170 st. /termoobieg/ i pieczemy ok. 30 -45 min. w zaleznosci od ksztaltu formy
Gotowa babke posypujemy cukrem pudrem. Mozna piec takze w mniejszej keksowce, jak kto woli. Smacznego :)