Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5458
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 965
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5101
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5458
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 965
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5101
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1389
Składniki
zoltka,cukier puder, smietane, aromat miksujemy na puch. Dodajemy make i proszek do pieczenia oraz na koncu ubita piane z bialek.
Piec rozgrzewamy wczesniej do temp. 170 st. /termoobieg/ i pieczemy ok. 30 -45 min. w zaleznosci od ksztaltu formy
Gotowa babke posypujemy cukrem pudrem. Mozna piec takze w mniejszej keksowce, jak kto woli. Smacznego :)