Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7612
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2697
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7612
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2697
Składniki
zoltka,cukier puder, smietane, aromat miksujemy na puch. Dodajemy make i proszek do pieczenia oraz na koncu ubita piane z bialek.
Piec rozgrzewamy wczesniej do temp. 170 st. /termoobieg/ i pieczemy ok. 30 -45 min. w zaleznosci od ksztaltu formy
Gotowa babke posypujemy cukrem pudrem. Mozna piec takze w mniejszej keksowce, jak kto woli. Smacznego :)