Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada w środku, czekolada na zewnątrz - nic dodać, nic ująć.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
*Jaja utrzeć z cukrem, *dodać: mleko, olej, mąkę i proszek do pieczenia i proszek z chleba świętojańskiego, *wmieszać, *dodać czekoladowe kropki, *wymieszać. *Piec ok. 45 min. w temp. 170oC. *Wymieszać cukier puder z wodą i aromatem, polać wystudzone ciasto, *ozdobić czekoladowymi ozdobami, na przykład serduszkami, zanim polewa zastygnie.