Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada w środku, czekolada na zewnątrz - nic dodać, nic ująć.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Składniki
*Jaja utrzeć z cukrem, *dodać: mleko, olej, mąkę i proszek do pieczenia i proszek z chleba świętojańskiego, *wmieszać, *dodać czekoladowe kropki, *wymieszać. *Piec ok. 45 min. w temp. 170oC. *Wymieszać cukier puder z wodą i aromatem, polać wystudzone ciasto, *ozdobić czekoladowymi ozdobami, na przykład serduszkami, zanim polewa zastygnie.