Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka z orzechami...prosta do zrobienia :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać mąkę i proszek. W osobnym naczyniu ubić białka. Połączyć ubite białka z wcześniej uzyskaną masą i dodać orzechy. Na końcu dodajemy czekoladowe wiórka. Pieczemy w formie do babki 45 minut w 180 C