Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 353
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 105
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 157
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17129
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 353
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 105
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 157
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17129
Składniki
Jaja ubić z cukrem. Potem dodać resztę składników i na koniec owoce. Foremkę posmarować tłuszczem i obsypać bułką tartą. 180 stopni na ok. 40-50 min.