Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bajaderki"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Pokrusz drobno ciasto. Dodaj miękką margarynę i resztę składników. Wyrób ciasto, schłodź. Uformuj małe kulki, obtocz je w wiórkach kokosowych.
Porcje 20. Przygot. 30 min. Cena 0,80 zł. Kalorie 207 kcal.
<strong>Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>Źródło: Takie jest życie