Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8454
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 533
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem na gładką masę, po kolei dodajemy po jajku ciągle ucierając, następnie dodajemy na zmianę po łyżce mąki (z proszkiem i sodą) i mleko,na samym końcu dodajemy ugniecione widelcem banany i czekoladę (startą na tarle). Ciasto wylewamy na wysmarowaną margaryną foremce(ja użyłam keksówke). Pieczemy ok. godziny w temp.180*.