Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny deser i nietrudny w przygotowaniu
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15082
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15082
Składniki
Ułożyć herbatniki kakaowe na blasze. Ubić kremówkę i powstałą masą posmarować herbatniki, przełożyć je warstwą krakersów. Ugotować budyń z cukrem a po schłodzeniu utrzeć z margaryną - powstałą masą posmarować krakersy. Przełożyć jeszcze raz herbatnikami (ten schemat możemy powtórzyć kilkakrotnie, ja pozostałem na dwóch warstwach). Całość możemy posypać dla ozdoby wiórkami kakaowymi lub kokosowymi. Pozostawić do schłodzenia na noc do lodówki.