Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny deser i nietrudny w przygotowaniu
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Ułożyć herbatniki kakaowe na blasze. Ubić kremówkę i powstałą masą posmarować herbatniki, przełożyć je warstwą krakersów. Ugotować budyń z cukrem a po schłodzeniu utrzeć z margaryną - powstałą masą posmarować krakersy. Przełożyć jeszcze raz herbatnikami (ten schemat możemy powtórzyć kilkakrotnie, ja pozostałem na dwóch warstwach). Całość możemy posypać dla ozdoby wiórkami kakaowymi lub kokosowymi. Pozostawić do schłodzenia na noc do lodówki.