Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7847
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7847
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
Składniki
Płatki mieszam z rozdrobnionymi, suszonymi owocami, jajkami, białkiem, olejem i miodem. Odstawiam na 30 minut.
Foremkę wykładam papierem do pieczenia. Nakładam masę, mocno dociskam.
Wstawiam na 20 minut do piekarnika o temperaturze 180 st. C. Przed pokrojeniem, placek dobrze ostudź.