Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bezy czekoladowo-malinowe"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa.
Białka ubij z solą. Dodawaj stopniowo cukier, ubijaj, aż masa zrobi się błyszcząca. Wlej sok z cytryny. Dużą łyżką kładź porcje piany na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 30 min w 150°C. Ostudź. Po dwie bezy przełóż ser kiem. Posmaruj kremem czekoladowym, posyp malinami.Źródło: Chwila dla Ciebie