Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bezy czekoladowo-malinowe"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 993
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 993
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa.
Białka ubij z solą. Dodawaj stopniowo cukier, ubijaj, aż masa zrobi się błyszcząca. Wlej sok z cytryny. Dużą łyżką kładź porcje piany na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 30 min w 150°C. Ostudź. Po dwie bezy przełóż ser kiem. Posmaruj kremem czekoladowym, posyp malinami.Źródło: Chwila dla Ciebie