Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
KREM BUDYNIOWY Ugotować budynie wg. przepisu na opakowaniu. Ostudzić i utrzeć z margaryną.
Kremówkę ubić z 8 łyżkami cukru, dodać twaróg i żelatynę rozpuszczoną w pół szklanki przegotowanej wody. Całość lekko wymieszać, dodając pokrojone brzoskwinie.
POSYPKA KOKOSOWA Masło rozpuścić z łyżką cukru na patelni dodać wiórki kokosowe, porumienić na złoty kolor gdy ostygną posypać ciasto.
PRZEŁOŻENIE HERBATNIKI - MASA SEROWA - KREM BUDYNIOWY - POSYPKA KOKOSOWA